Autorádio ukradla trojica chlapcov. Korbou narazil do mostov. Poškodená zavlažovacia stanica

05.06.2008 Celý región

Autorádio ukradla trojica chlapcov: Levočskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva dvoch mladistvých chlapcov z Levoče (16r. a 17r. ) a jedného zo Spišského Hrhova (17r. ).
Obvinení chlapci sa 7.3.2008 v čase okolo 1:00 h na Železničnom riadku v Levoči vlámali do osobného auta Opel Kadet, z ktorého ukradli autorádio. Majiteľovi auta spôsobili krádežou škodu 4 000. - Sk a poškodením auta 2 300. - Sk. Všetci traja sú stíhaní na slobode.

Korbou narazil do mostov:
Na stavbe diaľničného úseku D 1 Važec - Mengusovce došlo včera popoludní k nehode nákladného auta.
V časti medzi obcami Štrba a Tatranská Štrba viedol 34 ročný Popradčan po prístupovej komunikácii nákladné auto Mercedes Actros, na ktorom mal zdvihnutú vyklápaciu korbu. Pri prechádzaní popod diaľničný most zachytil spodnú časť mosta, následkom čoho bola predná časť vozidla zodvihnutá do výšky 2 až 3 metre. Po následnom dopade vozidla na zem toto pokračovalo ďalej v jazde, pričom zdvihnutou korbou zachytilo spodnú časť ďalšieho diaľničného mosta. Nárazmi utrpel vodič auta ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia v trvaní cca 90 dní, pričom po ošetrení zostal hospitalizovaný na traumatologickom oddelení NsP v Poprade. Nehodu vyšetrujú policajti zo Svitu.

Poškodená zavlažovacia stanica:
Krádež vlámaním do budovy čerpacej stanice na závlahu pozemkov a trafostanice v obci Sečovská Polianka vyšetrujú vranovskí policajti.
Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol z trafostanice elektroinštalačný materiál a poškodil zariadenie čerpacej stanice. Krádežou spôsobil škodu 40 000, -Sk a poškodením 750 000, -Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže a
poškodzovania cudzej veci.
 

Vyberte región